Praktikant til Frivillighedsfestival

Vil du være med til at koordinere en lokal frivillighedsfestival, der har til formål at synliggøre det frivillige sociale arbejde på Vesterbro og i Kgs. Enghave?

Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave søger en praktikant til at koordinere den kommende frivillighedsfestival. Frivillighedsfestivalen skal afholdes i maj 2012.
De sidste fire år har frivilligcentret afholdt frivillighedsfestival med musik, taler og boder, hvor frivillige foreninger kan informere om deres arbejde og hverve nye frivillige. Frivilligcentret ønsker at bygge videre på erfaringerne fra de foregående år og videreudvikle konceptet.

Du er:
– I gang med en relevant uddannelse
– Har erfaring med – eller mod på at kaste dig ud i – koordinering af events, oplevelseskultur eller lignende projekter.
– Har kendskab til frivilligt socialt arbejde
– Er dynamisk, kreativ og idérig

Hvad kan vi tilbyde?
Som praktikant fungerer du som projektkoordinator, men samarbejder med frivilligcentrets medarbejdere. Frivilligcenterets leder er sparringspartner og praktikvejleder gennem forløbet.
Gennem praktikopholdet hos Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave får du erfaring med – og mulighed for at styrke dine kompetencer indenfor – projektstyring, organisering, idéudvikling og PR-arbejde. Du har mulighed for at afprøve egne idéer i praksis og arbejde selvstændigt med en stor begivenhed i et lokalt miljø. Samtidig får du et indgående kendskab til frivilligt socialt arbejde og bliver en del af et stort netværk.

Dine opgaver vil bl.a. være at:
– Idé- og videreudvikle konceptet
– Fundraise og udarbejde budget
– Koordinere og organisere arbejdet med frivillighedsfestivalen
– Afholde en forberedende workshop for foreningerne
– Rekruttere frivillige
– Inddrage de frivillige foreninger i processen
– Varetage PR- og presseopgaver før og under festivalen
– Udarbejde evaluering

Hvem er vi?
Frivilligcenteret er knudepunkt for det frivillige sociale arbejde på Vesterbro og i Kgs. Enghave. Formålet med centeret er at støtte, udvikle og synliggøre det frivillige arbejde i de to bydele. Vi laver derfor en masse forskellige arrangementer, er sparringspartner på projekter og indgår i mange forskellige netværk. Vi er to fuldtidsansatte, og derudover en del frivillige.

Hvornår og hvordan?
Praktikperioden løber fra d. 1. februar til d. 31. maj 2012. Arbejdstiden vil være ca. 32 timer om ugen, og praktikken er ulønnet. Der vil i praktikperioden være tid til at arbejde med praktikrapport og deltage i praktikseminar på universitetet.

Send din ansøgning senest d. 11. januar til:
Helle Gerber Nielsen, Frivilligcenter V-SV, Valdemarsgade 4, 1665 København V.
Eller på mail: info@nullfrivilligcentervsv.dk
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til ovenstående mail – eller ring på: Tlf.: 61 71 04 67

Skriv et svar